Δολοφονία στην Ν.Αλικαρνασσό: Ξεσπά ο πατέρας της 33χρονης – «Δεν είχε κανένα δικαίωμα να της αφαιρέσει τη ζωή»

Δολοφονία στην Ν.Αλικαρνασσό: Ξεσπά ο πατέρας της 33χρονης – «Δεν είχε κανένα δικαίωμα να της αφαιρέσει τη ζωή»

Χτες Τρίτη (24/12), παραμονή Χριστουγέννων, ο κ. Γιάννης Αντύπας, πατέρας της άτυχης νεαρής μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του άντρα της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, συνόδευσε μαζί με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του, την αγαπημένη του κόρη, Αδαμαντία στην τελευταία της κατοικία.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, η κόρη του ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της, ήταν εφιαλτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη μητέρα πολλές φορές υπέμεινε μόνη της τα χτυπήματα του συζύγου της, κρύβοντας την αλήθεια από τους γονείς της.

«Η Αδαμαντία μου τον είχε συγχωρέσει αρκετές φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία. Αυτός έχει χαρίσει στην κόρη μου ένα παιδί ανάπηρο, γιατί όταν ήταν τριών μηνών έγκυος η Αδαμαντία, τη χτύπησε, κάτι το οποίο δεν ξέραμε και βγάλανε ένα παιδί ΑΜΕΑ», λέει ο πατέρας της άτυχης 33χρονης.

Και προσθέτει: «Είχαμε την κόρη μου δύο χρόνια εδώ στην Πάτρα και ήρθε αυτός από την Κρήτη μετανιωμένος και πικραμένος για να τα ξαναβρεί μαζί της. Δυστυχώς, πιστέψαμε ότι μας έλεγε και το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο δίχως να μας λέει τίποτα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα, να της αφαιρέσει τη ζωή», σημειώνει ο πατέρας της νεαρής μητέρας.

  • Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου. Ο 54χρονος μαζί με την 33χρονη είχαν πάει στο ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφός του, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ επέστρεψαν στο σπίτι όπου ξεκίνησε ο καυγάς. Τα πράγματα ξέφυγαν, με τον 54χρονο να βγάζει την κυνηγετική καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές ενάντια στην 33χρονη η οποία έπεσε νεκρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το περιστατικό -πιθανότατα- συνέβη ενώ το 4χρονο παιδί τους, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Λίγες ώρες μετά ο 54χρόνος παραδόθηκε στην αστυνομία όπου και ομολόγησε την πράξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.