ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Η εγκληματικότητα στα Εξάρχεια έχει μειωθεί»

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Η εγκληματικότητα στα Εξάρχεια έχει μειωθεί»

«Στο δρόμο βγαίνουν από σήμερα 1.200 νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί που εντάσσονται στην ομάδα ΔΙΑΣ ενώ αυξάνονται κατά 50% οι περιπολίες» ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την αντεγκληματική πολιτική Λευτέρης Οικονόμου.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Κλέωνα Γρηγοριάδη από το ΜέΡΑ25, ο κ. Οικονόμου παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν, όπως είπε, μείωση της εγκληματικότητας στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, από 1/1/19 – 31/12/19 υπήρξε μείωση κατά 33% σε ληστείες, κατά 7,8% σε κλοπές οχημάτων και κατά 83,3% σε αρπαγές τσαντών.

Αμφισβήτησε τα στοιχεία ο κ. Γρηγοριάδης με τον υφυπουργό να επισημαίνει ότι χρονίζοντα θέματα ασφάλειας δεν λύνονται με μαγικό ραβδί κι ότι οι δράσεις της αστυνομίας, κι όχι μόνον στα Εξάρχεια, ήδη φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 για φαινόμενα αυθαιρεσίας σε βάρος μελών θεραπευτικής κοινότητας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για συνήθη έλεγχο και ζήτησε να μην δραματοποιούνται καταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.