Μόρια: Νέα ένταση μεταξύ αλλοδαπών μετά το θάνατο 20χρονου από την Υεμένη

Μόρια: Νέα ένταση μεταξύ αλλοδαπών μετά το θάνατο 20χρονου από την Υεμένη

Ένταση επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής (17/01) στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, με αφορμή τον θάνατο του 20χρονου από την Υεμένη.

Αφρικανοί, κυρίως, αιτούντες άσυλο διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους και διεκδικούν τον διαχωρισμό τους κυρίως από τους Αφγανούς που διαμένουν εκεί. Αυτή τη στιγμή (ώρα 1.30 το μεσημέρι) έχουν καταλάβει το δρόμο μπροστά στο ΚΥΤ ενώ Αφγανοί τους πετάνε πέτρες μέσα από τον ελαιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, ως κατηγορούμενος για το φόνο του 20χρονου συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι 27χρονος Αφγανός. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.