ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λέσβος: Ο σκύλος Krisz της Δίωξης βρήκε το χασίς αλλοδαπού

Λέσβος: Ο σκύλος Krisz της Δίωξης βρήκε το χασίς αλλοδαπού

Κατάλαβε ότι όλα τελείωσαν ένας 38χρονος αλλοδαπός, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου και είδε τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο Krisz που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης για να κάνει έρευνα.

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 12 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων που προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι αμοιβής, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο 38χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Αλλά και ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης οδήγησε στην σύλληψη ενός 34χρονου Έλληνα, καθώς δεν άργησε να εντοπίσει τις τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74,1 γραμμαρίων και την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας που έκρυβε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 700 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς και σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 60χρονος, αλλά σε έρευνες που ακολούθησαν στην κατ οικία και το κτήμα του σε περιοχές της Κοζάνης, κατασχέθηκαν 18,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 122 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.