Στον εισαγγελέα σήμερα ο πιλότος του ελικοπτέρου

Στον εισαγγελέα σήμερα ο πιλότος του ελικοπτέρου

  Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο πιλότος του ελικοπτέρου, με το οποίο επιχειρήθηκε η απόδραση του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

  Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε χθες πως δεν προέκυψε συμμετοχή του πιλότου και του μηχανικού του ελικοπτέρου στην επιχείρηση απόδρασης, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο άνδρες με την απειλή των όπλων τελούσαν υπό καθεστώς ομηρίας και εξαναγκασμού.

  Εξάλλου, 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν αύριο έλαβαν οι δύο συλληφθέντες φερόμενοι ως συνεργοί του Βλαστού, οι οποίοι οδηγήθηκαν χθες το βράδυ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα.

  Κατάθεση σε εισαγγελέα και ανακριτή καλείται να δώσει και ο μηχανικός του ελικοπτέρου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών και νοσηλεύεται, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

  Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που δεν λάβει εξιτήριο άμεσα, εισαγγελέας και ανακριτής να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.