ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύματα διάρρηξης έπεσαν γνωστοί ηθοποιοί (φώτο)

Θύματα διάρρηξης έπεσαν γνωστοί ηθοποιοί (φώτο)

Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις σε κατοικίες στην Αργολίδα, με τελευταία θύματα να είναι δύο γνωστοί ηθοποιοί.

Συγκεκριμένα οι Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη, που διατηρούν σπίτι στο Λυγουριό Αργολίδας, ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου και η καθυστερημένη άφιξη τους, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί του.

Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρηση τους οφείλεται στο γεγονός πως έπεσαν θύματα διάρρηξης.

Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ εμφανώς σοκαρισμένοι καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο, όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη σε τοπικό μέσο, περιγράφοντας πως ακόμα και τις σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν στο σπίτι τους, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε ότι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.