Οικογενειακή τραγωδία στην Μακρακώμη: Συλλέγουν μαρτυρίες για το νεκρό ζευγάρι οι αρχές

Οικογενειακή τραγωδία στην Μακρακώμη: Συλλέγουν μαρτυρίες για το νεκρό ζευγάρι οι αρχές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρακώμης, αλλά και σε όλη τη Φθιώτιδα από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Με 38άρι περίστροφο και όχι με καραμπίνα έγινε όπως φαίνεται το έγκλημα και όλα δείχνουν ότι ο 48χρονος σκότωσε την 50χρονη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με προσοχή το σπίτι του ζεύγους πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούσε ο 49χρονος στην είσοδο της Μακρακώμης. Λίγο μετά τις 12:00 μέσα σε αυτό ο πατέρας του πρατηριούχου εντόπισε νεκρούς τον γιο του και τη νύφη του.

Από την αυτοψία των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, εκτός από το παράθυρο που έσπασε ο πατέρας με τον κλειδαρά για να μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο, που να δείχνει εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο.

Όλοι όσοι τους γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό ζευγάρι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η μοίρα τους επιφύλασσε αυτό το τραγικό τέλος.

Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα στη σχέση του ή εάν άλλο ήταν το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου 20 χρόνια και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για κάποιο αρνητικό σχόλιο στην τοπική κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.