Αποτρόπαιο έγκλημα από αλλοδαπό στην Πάτρα: Προσπάθησε να βιάσει οκτάχρονο – Του επιβλήθηκε επταετής (μόνο) κάθειρξη

Αποτρόπαιο έγκλημα από αλλοδαπό στην Πάτρα: Προσπάθησε να βιάσει οκτάχρονο – Του επιβλήθηκε επταετής (μόνο) κάθειρξη

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας έναν νεαρό Πακιστανό που κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιaσμού και της αποπλάνησης ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Η είδηση έχει προκαλέσει οργή στην ευρύτερη περιοχή.

Τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και μάλιστα το αίτημα για αναστολή της ποινής, δεν έγινε δεκτό.

Ο 21χρονος Πακιστανός, μετανάστης στην Ηλεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο του αδέλφια και με την πρόφαση ότι θα του δείξει το κινητό του τηλέφωνο, το οδήγησε στο δωμάτιό του προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Η μητέρα του αγοριού κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν το είδε να μπαίνει κλαίγοντας στο σπίτι, ενώ ήταν ημίγυμνo. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος δεν κατάφερε να βιaσει το παιδί.

Ο δράστης συνελήφθη και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του στο δικαστήριο, το οποίο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά, του προηγούμενου έννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνήγορός του έκανε λόγο για μία δίκαιη απόφαση. Όπως εξήγησε, «μπορεί η πράξη να χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο ως βιaσμός και αποπλάνηση σε βάρος ανήλικου, όμως πρόκειται στην οσία για μία παρενόχληση εκσπερμάτωσης και όχι συνουσίας. Το δικαστήριο αξιολόγησε ότι το θύμα δεν υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη και ζημιά και με μία γενναία νομική απόφαση, αξιολόγησε την προσωπικότητα του κατηγορούμενου και του αναγνώρισε ελαφρυντικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.