Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης: Δείτε τι λέει ο δικηγόρος συλληφθέντα

Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης: Δείτε τι λέει ο δικηγόρος συλληφθέντα

«Επισημαίνω μόνο ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, το νεαρό της ηλικίας πολλών εκ των συλληφθέντων παραπέμπει σε αναλώσιμα ή περιφερειακά άτομα», τόνισε ο δικηγόρος συλληφθέντα στο CNN Greece.

Πασίγνωστοι κακοποιοί -που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για μεγάλες υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος- φαίνεται να βρίσκονται πίσω από το κύκλωμα που εισήγαγε στην Ελλάδα πάνω από έναν τόνο κοκαΐνης.

Ως οργανωτής φέρεται ένας Αλβανός, γνωστός κακοποιός.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, το εμπόρευμα είχε φύγει από την Καραϊβική και είχε τοποθετηθεί στα αμπάρια του πλοίου και έφτασε στα ανοιχτά του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, όπου ξεφορτώθηκε και μεταφέρθηκε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – «καβάτζες» μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Από εκεί, θα τα παραλάμβαναν οι μικροέμποροι για να τα διοχετεύσουν σε ολόκληρη την επικράτεια.

Μέσα στην «καβάτζα» οι αστυνομικοί εντόπισαν καλάσνικοφ και πιστόλια, ενώ έχει κατασχεθεί και το πλοίο.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, ενός από τους συλληφθέντες δήλωσε στο CNN Greece:

«Αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η κατάσχεση τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης για την ελληνική αστυνομία και τη δίωξη ναρκωτικών. Τον επιμερισμό ευθυνών στους συλληφθέντες θα αναδείξει η ανάκριση που θα διεξαχθεί» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ενώ παράλληλα τόνισε πως:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επισημαίνω μόνο ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, το νεαρό της ηλικίας πολλών εκ των συλληφθέντων παραπέμπει σε αναλώσιμα ή περιφερειακά άτομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.