Διαρρήκτες έκαναν στάση για να… αλλάξουν πινακίδες στο αυτοκίνητο

Διαρρήκτες έκαναν στάση για να… αλλάξουν πινακίδες στο αυτοκίνητο

Στα «χέρια» των Αρχών, βρίσκονται τέσσερις άνδρες, οι οποίοι έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών φέρονται πως έχουν διαπράξει δύο κλοπές από οικίες και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος, που διαπράχθηκαν την 16-11-2018, στη Δράμα.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων 4 Ελλήνων, ηλικίας 50, 41, 41 και 31 ετών, για διακεκριμένες κλοπές. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι τρείς από τους δράστες, ηλικίας 50, 41 και 31 ετών, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό τους, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τους προμήθευσε ο άλλος 41χρονος, διέπραξαν κλοπές στο νομό Δράμας την 16-11-2018.

Συγκεκριμένα, αρχικά στην πόλη της Δράμας αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τις οποίες τοποθέτησαν στο όχημα που επέβαιναν και στη συνέχεια διέρρηξαν δύο οικίες στη Δράμα και τη Χωριστή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και διάφορα κοσμήματα – τιμαλφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.