Λάρισα: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι τρένο παρέσυρε παιδάκι

Λάρισα: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι τρένο παρέσυρε παιδάκι

Θρίλερ εξελίχθηκε στη Λάρισα όταν οδηγός αμαξοστοιχίας που εκτελούσε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα ανέφερε ότι παρέσυρε ένα παιδί στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Αγιάς.

Στο σημείο πήγαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της αστυνομίας και πυροσβεστικής.

Από τις αναζητήσεις της αστυνομίας δεν βρέθηκε το παιδί, ούτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να συνδεθεί με την παράσυρσή του.

Ο μηχανοδηγός δήλωσε ότι άκουσε κάποιον θόρυβο και είδε παιδιά που έπαιζαν στο σημείο και υπέθεσε ότι χτύπησε κάποιο από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς το θρίλερ έχει αίσιο τέλος και από το σημείο έχουν αποχωρήσει τόσο η πυροσβεστική όσο και τα ασθενοφόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.