ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρτυρία για την δολοφονία στον Διόνυσο: «Τον σκότωσε για μια διαρροή νερού η οποία δεν υπήρχε»!

Μαρτυρία για την δολοφονία στον Διόνυσο: «Τον σκότωσε για μια διαρροή νερού η οποία δεν υπήρχε»!

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός εργαζομένου στον Δήμο Διονύσου για τη δολοφονία συναδέλφου του σήμερα το πρωί, για πραγματικά ασήμαντη αφορμή.

Οπως αναφέρει ο υπάλληλος του δήμου Διονύσου, τον ειδοποίησαν μετά τους πυροβολισμούς και περιέγραψε τι συνέβη. Οπως είπε ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβούνταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.

«Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», είπε εργαζόμενος στον Δήμο Διονύσου στον Real FM.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», πρόσθεσε ο εργαζόμενος στο δήμο Διονύσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.