Ηγουμενίτσα: Σκύλος του λιμεναρχείου εμπόδισε τη μεταφορά ναρκωτικών στην Ιταλία

Ηγουμενίτσα: Σκύλος του λιμεναρχείου εμπόδισε τη μεταφορά ναρκωτικών στην Ιταλία

Αλάνθαστη αποδείχθηκε και πάλη η σκυλίτσα «Λέσι» της ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει, μέσω της όσφρησής της, τις κρύπτες με τη μεγάλη ποσότητα οπίου σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκανε το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών τετράποδο , «Λέσι», το βράδυ της Τετάρτης, υπέδειξε τα σημεία στο μπροστινό δεξιό και αριστερό μέρος του οχήματος με πινακίδες Ιράν στο οποίο βρισκόταν οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες. Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν 26 συσκευασίες που περιείχαν όπιο συνολικού βάρους 10 κιλών και 220 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο 39χρονος Ιρανός υπήκοος με βρετανικό διαβατήριο που το οδηγούσε συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με την κατηγορία της απόπειρας εξαγωγής ναρκωτικών από τη χώρα με σκοπό την διακίνηση στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.