ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καθημερινό πεδίο μάχης από αλλοδαπούς η Θεσσαλονίκη: Αιματηρά επεισόδια μεταξύ Αφγανών

Καθημερινό πεδίο μάχης από αλλοδαπούς η Θεσσαλονίκη: Αιματηρά επεισόδια μεταξύ Αφγανών

Παντού αλλοδαποί. Δεν υπάρχει μέρα που το αστυνομικό Δελτίο, να μην “διανθίζεται” από εγκληματικές πράξεις αλλοδαπών οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα και η τελευταία να είναι πλήρως ανήμπορη και ανίκανη να τους διώξει.

Ειδικότερα, η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε ένα καθημερινό πεδίο μάχης και συγκρούσεων μεταξύ αλλοδαπών από διάφορες χώρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον την χώρα μας ως προτεκτοράτο τους.

Μετά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην οδού Μοναστηρίου, νέα (η έκτη κατά σειρά το τελευταίο διάστημα) αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου 15 Αφγανοί όλοι τους «αιτούμενοι ασύλου» φυσικά επιτέθηκαν σε δύο ομοεθνείς τους, την ώρα που εκείνοι έτρωγαν σε καφετέρια επί της οδού Μοναστηρίου στον αριθμό 89.

Οι δράστες επιτέθηκαν στα θύματά τους με ρόπαλα και μαχαίρια. Οι δράστες κατάφεραν να μαχαιρώσουν το ένα από τα θύματά τους στο στήθος και το άλλο στην πλάτη.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες.

Φυσικά συλλήψεις δεν έγιναν και κανείς δεν πρόκειται να προσαχθεί, πόσο μάλλον να απελαθεί από τη χώρα.

Η κατάσταση έχει πια παγιωθεί και τα επεισόδια θα είναι καθημερινά και όλο και μεγαλύτερης έκτασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.