ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών για «τοξοβόλο»: «Υπάρχει οπλισμός που δεν έχει βρεθεί»

Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών για «τοξοβόλο»: «Υπάρχει οπλισμός που δεν έχει βρεθεί»

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη δράση του του «Τοξοβόλου» και των άλλων δύο συλληφθέντων γυναικών της Αγίας Παρασκευής προχώρησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Ντούμας εμφανίστηκε σίγουρος για την ύπαρξη κι άλλης «γιάφκας», όπου έκρυβαν τον οπλισμό. «Υπάρχει διαχειριστής σίγουρα! Η γνωστοποίηση από την αστυνομία των στοιχείων των συλληφθέντων οδήγησε στη δεύτερη γιάφκα. Τα ευρήματα στο κρησφύγετο στα Σεπόλια δείχνουν ότι υπάρχει τρίτος χώρος. Υπάρχει οπλισμός που δεν έχει βρεθεί».

Και δικαιολόγησε την άποψή του εξηγώντας πως: «Οι ληστείες δεν γίνονται με τόξα αλλά με οπλισμό. Θα είναι το επόμενο εύρημα της αστυνομίας, αν δεν έχουν προλάβει να τον φυγαδεύσουν. Πάντως τα στοιχεία που έχουν βρεθεί έως τώρα, δείχνουν ότι βρίσκονται σε πανικό και αποδρομή, μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια των ερευνών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Ντούμας ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «μια γιάφκα ακόμα και πρόσωπα. Υπάρχει δίκτυο προσώπων. Η σύνδεση με τον αρχηγό και τον διοργανωτή την κ. Ρούπα, η οποία έχει καταφέρει και έχει φτιάξει σχολή με τέτοιου είδους ανθρώπους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.