ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ρεκόρ μέσα σε μία μέρα – Στο αυτόφωρο 63 άτομα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ρεκόρ μέσα σε μία μέρα – Στο αυτόφωρο 63 άτομα

Συλλήψεις ρεκόρ σε μία μέρα πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε αυτόφωρες συλλήψεις (67) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη

(12) άτομα για περιπτώσεις κλοπών. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 19 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν έξι (6) κομμάτια σιδηροδρομικών ραγών που είχαν αφαιρέσει από εργοτάξιο του Ο.Σ.Ε., διαρρηκτικά εργαλεία, φιάλη οξυγόνου, φιάλη προπανίου και ζεύγος σωληνώσεων κοπής.

Συλλήψεις από την ομάδα Ζ στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-02-2020) διέρρηξε τρία (3) αυτοκίνητα στην περιοχή της Μενεμένης. Κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς ο 25χρονος δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και κατά την ακινητοποίησή του προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

  • (6) άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών,
  • 6) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. (33) άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και (1) για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 19χρονου αλλοδαπού ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αλλοδαπό που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου και συνελήφθη. (8) άτομα για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων και (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.