Αναστάτωση στη Λάρισα: Άγρια καταδίωξη λευκού βαν – 6 συλλήψεις

Αναστάτωση στη Λάρισα: Άγρια καταδίωξη λευκού βαν – 6 συλλήψεις

Δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν λευκό βαν με οκτώ άτομα. Συνελήφθησαν οι έξω, ενώ άλλοι δύο διαφεύγουν τη σύλληψη.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Λάρισα όταν δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν ένα λευκό βαν, στο οποίο επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία καταδίωξε το ύποπτο όχημα στον περιφερειακό της Φαρσάλων και τελικά κατάφερε να το ακινητοποιήσει στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Βόλου.

Εκείνη την στιγμή οι επιβαίνοντες – ενήλικες και παιδιά – άνοιξαν τις πόρτες και διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι αστυνομικοί εξαπλώθηκαν στην περιοχή και άρχισε το ανθρωποκυνηγητό. Τελικώς, συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ άλλα δύο διαφεύγουν τη σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: onlarissa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.