ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: «Πρόσφυγες» έβαλαν φωτιά κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό για τρίτη συνεχή φορά

Θεσσαλονίκη: «Πρόσφυγες» έβαλαν φωτιά κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό για τρίτη συνεχή φορά

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης σε γερανοφόρο όχημα που βρίσκεται έξω από εγκαταλελειμμένο κτίριο, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης.

Την φωτιά έβαλαν για άγνωστο λόγο «πρόσφυγες» οι οποίοι «φιλοξενούνται» στην περιοχή.

Στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή.

Όπως καταγγέλλουν περίοικοι στο GRTimes.gr , πρόκειται για την τρίτη ημέρα που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με τους ίδιους, στα εγκαταλελειμμένα κτήρια διαμένουν μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Περιμετρικά του χώρου υπάρχουν πολλά σκουπίδια και άλλα αντικείμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.