ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Αμετανόητοι οι δράστες – Έβγαλαν selfie μέσα στο αστυνομικό τμήμα (φωτο)

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Αμετανόητοι οι δράστες – Έβγαλαν selfie μέσα στο αστυνομικό τμήμα (φωτο)

Άκρως προκλητική selfie που τράβηξε φίλος των τριών εκ των οκτώ προσαχθέντων, ενώ βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή της Γ’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα είδες το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε το VyronasNews.gr, νεαρός, ο οποίος είχε πάει για συμπαράσταση στους φίλους του που κρατούνταν στο τμήμα στο τμήμα για την υπόθεση ξυλοδαρμού 17χρονου, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο instagram, με τους τρεις προσαχθέντες στο βάθος, η οποία συνοδεύτηκε με την υβριστική φράση «Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π…..ες!».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 17χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων του σχολείου του και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής λυκείου στο Star.

Η μικρότερη αδερφή του, που ήταν «παρών» στο συμβάν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».

«Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», δηλώνει το νεαρό κορίτσι για τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά.

Ο μαθητής προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στη μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.