ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Σεξoυαλική επίθεση από αλλοδαπό σε 16χρονη

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Σεξoυαλική επίθεση από αλλοδαπό σε 16χρονη

Θύμα σεξoυαλικής επίθεσης από έναν 36χρονο άνδρα Κουρδικής καταγωγής, έπεσε μια 16χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Ο δράστης εντόπισε την ανήλικη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον περίβολο του ιερού ναού της Αγίας Φωτεινής σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Την προσέγγισε και χωρίς την θέληση της ξεκίνησε να επιδίδεται σε άσεμνες ενέργειες.

Ο 36χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε την ανήλικη, που διαμένει σε ίδρυμα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Το θύμα της επίθεσης, μετέβη στο τμήμα ασφάλειας της Νέας Σμύρνης και ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το συμβάν.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και τελικώς τον εντόπισαν την επόμενη ημέρα σε στέκι της πλατείας της Νέας Σμυρνης και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών και τώρα τα στελέχη της ασφάλειας Νέας Σμυρνης, διερευνούν τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.