ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη με διακινητή ναρκωτικών – Εγκλωβίστηκε αλλά προσπάθησε να ξεφύγει

Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη με διακινητή ναρκωτικών – Εγκλωβίστηκε αλλά προσπάθησε να ξεφύγει

Άλλη μια κινηματογραφικού τύπου καταδίωξη χρειάστηκε για να πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός που μετέφερε φορτίο χασίς με νοικιασμένο αυτοκίνητο, αφού πρώτα πάλεψε μαζί τους για να αποφύγει τη σύλληψη ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Το ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες εντόπισαν οι αστυνομικοί να κινείται στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όμως, όταν επιχείρησαν να το σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο, ο οδηγός «έσπασε» το μπλόκο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ο συνοδηγός «ξεφορτωνόταν» από το αυτοκίνητο δύο σάκους. Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε αλλά αντιστάθηκε σθεναρά, προσπαθώντας να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον δρόμο βρέθηκαν πεταμένοι δυο σάκοι που περιείχαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36 κιλών και 350 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε μαζί με 240 ευρώ και ο «ζόρικος» μεταφορέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, αντίσταση και απείθεια, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.