ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός του Α.Τ. Ομονοίας που κατέβρεξε γυναίκα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός του Α.Τ. Ομονοίας που κατέβρεξε γυναίκα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που καταγράφηκε να βρέχει με μάνικα γυναίκα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 20 Οκτωβρίου.

Η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε την Παρασκευή, ενώ εκκρεμεί διοικητική αλλά και ποινική έρευνα σε βάρος του αστυνομικού. Μπορεί να διαρκέσει μάλιστα έως και 24 μήνες, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, οπότε θα πρέπει να έχει ληφθεί απόφαση για τη διοικητική έρευνα που διενεργείται με το ερώτημα της απόταξης για τον αστυνομικό.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε αποκαλύπτοντας το περιστατικό, δείχνει αστυνομικούς με γάντια στα χέρια να σέρνουν εκτός του τμήματος της Ομόνοιας μία γυναίκα και να την ακουμπούν στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια ένας ένστολος φαίνεται να πιάνει τη μάνικα από την είσοδο του τμήματος και να καταβρέχει τη γυναίκα, που πλέον έχει σηκωθεί όρθια.

Οι αστυνομικοί είχαν υποστηρίξει ότι πρόθεσή τους ήταν να πλύνουν τις ακαθαρσίες της γυναίκας από την είσοδο του τμήματος.

Ο αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, είχε υποστηρίξει μιλώντας τον Δεκέμβριο, ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι προϊόν μοντάζ, καθώς είχαν προηγηθεί, όπως υποστηρίζει, ανάρμοστες πράξεις από την γυναίκα, η οποία αφόδευσε δίπλα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε χαρακτηρίσει «φαιδρότητες» τα περί βασανιστηρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.