ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Στο μικροσκόπιο οι γονείς του – Τι κατέθεσε η μητέρα

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Στο μικροσκόπιο οι γονείς του – Τι κατέθεσε η μητέρα

Τα μυστικά του διαμερίσματος στου Ζωγράφου, προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» οι αξιωματικοί του Ανηλίκων προκειμένου να έχουν μια αποκρυσταλλωμενη εικόνα για το τι ακριβώς παιζόταν τους τελευταίους μήνες πίσω από τα κλειστά παράθυρα του ισογείου στο οποίο έμενε το 11 μηνών βρέφος με τους γονείς του.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δουλεύουν προσεκτικά την υπόθεση για το βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δίνουν μεγάλη σημασία στην επιστημονική έρευνα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι έχει μπει στο μικροσκόπιο η κατάθεση της μητέρας που δίνει την «κλινική» εικόνα του παιδιού.

Η γυναίκα είπε ότι το βρέφος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ελάμβανε βαριά αγωγή (υπόθετα η λήψη των οποίων γινόταν με ένα ειδικό εξάρτημα) και εκεί αποδίδουν οι γονείς τις κακώσεις που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής επισημαίνοντας ότι η κατάσταση του παιδιού τις τελευταίες δεκαπέντε ήμερες είχε επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να παθαίνει σπασμούς. Γεγονός που καθιστούσε ιδιαίτερα δύσκολη την λήψη της αγωγής καθώς το βρέφος αντιστεκόταν.

Από την άλλη, η γνωμάτευση του ιατροδικαστή που κάνει λόγο για ίχνη σεξoυαλικής κακοποίησης στο 11 μηνών βρέφος, υποχρεώνει τους αστυνομικούς να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στα δύο ζευγάρια που έμεναν στο διαμέρισμα, τους γονείς και τους φίλους, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν μαρτυρίες από γείτονες αλλά και τη ΜΚΟ που τους είχε εξασφαλίσει στέγη τα τελευταία δύο χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στον πατέρα του βρέφους και τον φίλο της οικογένειας που έγιναν καθώς οι δύο άνδρες κρίθηκαν ύποπτοι ίσως λύσουν το μυστήριο. Βέβαια, η πρώτη εικόνα από την εξέταση και των ανδρών αλλά και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας και του παιδιού του φιλικού ζευγαριού,δεν έδειξαν κακοποίηση όμως η επιστημονική έρευνα λένε οι αξιωματικοί του Ανήλικων είναι αυτή που σε κάθε περίπτωση θα δώσει ξεκάθαρη εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.