«Θάνατος της κοινωνικής ασφάλισης» από τους απεργούς στα Χανιά (φώτο)

«Θάνατος της κοινωνικής ασφάλισης» από τους απεργούς στα Χανιά (φώτο)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά, το απεργιακό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί και συζητείται στη Βουλή.

Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα, κατέβασαν μέχρι και… φέρετρο στην κινητοποίηση, προσομοιάζοντας το με τον “θάνατο της κοινωνικής ασφάλισης” και την “κηδεία” που γίνεται με το παρόν νομοσχέδιο.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι τέσσερις “νεκροθάφτες” που σήκωναν στους ώμους τους το φέρετρο, φορούσαν μάσκες με τα πρόσωπα και ταμπέλες με τα ονόματα των υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου, του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φεσσά και του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου.

Στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει και η ΑΔΕΔΥ, συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Χανίων, σύλλογοι και σωματεία εργαζομένων, και η ΕΛΜΕ ενώ κάλεσμα είχε απευθύνει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.