ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Συμμετείχαν τρεις(!) Εισαγγελείς

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Συμμετείχαν τρεις(!) Εισαγγελείς

Παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ακόμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Τον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη σύσκεψη εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ τον Ολυμπιακό ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι της Super League, της ΔΕΑΒ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης από το Τμήμα Αθλητικής Βίας και επίσης της Πυροσβεστικής.

Οι τρεις Εισαγγελείς ζήτησαν από όλους να βοηθήσουν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας και έδωσαν έμφαση ειδικά στο θέμα της άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο. Επίσης, ζήτησαν να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και άπαντες να συμβάλλουν στην ύπαρξη και διατήρηση φίλαθλου και ήρεμου κλίματος.

Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα οι Γκαγκάτσης και Συντιχάκης είχαν μετά το πέρας της σύσκεψης ξεχωριστή, ο καθένας, συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητικής βίας, έθεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων προ των ευθυνών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.