Καταγγελία πατέρα του μαθητή που δέχθηκε ξυλοδαρμό σε σχολείο στην Καβάλα: «Παρόντες τέσσερις δάσκαλοι» (βίντεο)

Καταγγελία πατέρα του μαθητή που δέχθηκε ξυλοδαρμό σε σχολείο στην Καβάλα: «Παρόντες τέσσερις δάσκαλοι» (βίντεο)

Καταγγελία σοκ από τον πατέρα του μαθητή που δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές του στην Καβάλα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε παρόντες στο συμβάν ήταν και τέσσερις δάσκαλοι.

Το συμβάν στην Καβάλα -που έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την άγρια, ομαδική επίθεση μαθητών κατά συμμαθητή τους στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα- έχει αναστατώσει την περιοχή. Το περιστατικό της Καβάλας αποκαλύφθηκε ύστερα από την καταγγελία που έκανε ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο γιος του, μαθητής της Γ’ Δημοτικού, ξυλοκοπήθηκε από δυο μεγαλύτερα παιδιά, της Δ’ τάξης.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο ένας μαθητής κρατούσε τον γιο του, ενώ ο δεύτερος τον χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά.

Καβάλα: Παρόντες τέσσερις δάσκαλοι στο συμβάν

Ο πατέρας του μαθητή υποστήριξε ότι μπροστά στο περιστατικό ήταν εκπαιδευτικοί και πως όταν ο γιος του κατήγγειλε το συμβάν στην καθηγήτρια του ζήτησε «να τους φέρει μάρτυρες». Στην υπόθεση παρενέβη τελικά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, που επιβεβαίωσε, κατά την προκαταρκτική της έρευνα την παρουσία δασκάλων.

Η Αθανασία Γαϊτανίδου, αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας δήλωσε σχετικά ότι στο προαύλιο υπήρχαν τέσσερις εκπαιδευτικοί την ώρα του ξυλοδαρμού και πως το πρωί της Τετάρτης «ξεκίνησε η πειθαρχική διερεύνηση του θέματος».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για το συμβάν, όμως «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (σ.σ. της πειθαρχικής έρευνας) θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες» εξήγησε η αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Οι δηλώσεις της κυρίας Γαϊτανίδου για το περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή στην Καβάλα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.