ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη στο λεβητοστάσιο του Ευαγγελισμού για δεύτερη φορά – Κινδύνευσαν εργαζόμενοι

Έκρηξη στο λεβητοστάσιο του Ευαγγελισμού για δεύτερη φορά – Κινδύνευσαν εργαζόμενοι

Για δεύτερη φορά τους τελευταίους δύο μήνες σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Δύο μήνες μετά τη διαρροή καυτού λαδιού από σωληνώσεις στα υπόγεια του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” όπου βρίσκονται τα πλυντήρια, ένα νέο σοβαρό ατύχημα συνέβη την Τρίτη (17/2).

Σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείου εργαζομένων υπήρξε ανάφλεξη πετρελαίου και συνέβη δυνατή έκρηξη. Τη στιγμή εκείνη υπήρχε εργαζόμενος στο λεβητοστάσιο, ο οποίος σώθηκε από καθαρή τύχη, όπως αναφέρουν οι γιατροί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που σήκωσε σιδερένια τάπα σχεδόν 30 κιλών σε ύψος 2 μέτρων! Το πετρέλαιο ανεφλέγη μέσα στην κεντρική κάμινο (κι ευτυχώς, όχι στις εγκαταστάσεις) γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για ατύχημα μεγάλης κλίμακας. Καπνοί κι αναθυμιάσεις παντού, ακόμη και μέσα στα χειρουργεία!! …»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.