ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρωτότυπη διαμαρτυρία για την ΠΟΕΔΗΝ: Έστησαν ψησταριές κοντά στο Μαξίμου (φωτο)

Πρωτότυπη διαμαρτυρία για την ΠΟΕΔΗΝ: Έστησαν ψησταριές κοντά στο Μαξίμου (φωτο)

Σε μία πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ λίγα μέτρα μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού, όπου έχουν στήσει ψησταριά και λόγω Τσικνοπέμπτης ψήνουν σουβλάκια και λουκάνικα.

Μαζί με τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ βρίσκονται και καθαρίστριες από το Δρομοκαΐτειο. Ο λόγος που διαμαρτύρονται είναι το άλυτο θέμα των 50 καθαριστριών και καταγγέλλουν ότι οι καθαρίστριες θα μείνουν χωρίς εργασία, καθώς στον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη για την πρόσληψη νέων δεν λαμβάνουν πρόσθετη μοριοδότηση λόγω προϋπηρεσίας, αίτημα το οποίο έχει καταθέσει εδώ και καιρό η Ομοσπονδία προς το Υπουργείο Υγείςα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε ότι «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση λόγω της ημέρας, καθώς οι καθαρίστριες μετά τον Μάιο θα μείνουν χωρίς εργασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.