ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πάνω από 220 αλλοδαποί έφτασαν στα νησιά μας το τελευταίο 24ωρο

Πάνω από 220 αλλοδαποί έφτασαν στα νησιά μας το τελευταίο 24ωρο

Στη διάσωση και περισυλλογή 82 παράνομων μεταναστών, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης, που σημειώθηκαν σε Φαρμακονήσι και Ψέριμο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα από το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου έως σήμερα το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 40 παράνομοι μετανάστες περισυνελέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή στο Φαρμοκονήσι και 42 από τη θαλάσσια περιοχή της Ψερίμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο διάστημα, 144 αλλοδαποί αποβιβάστηκαν με λέμβους σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα, 45 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν και περισυνελέγησαν στη Λέσβο, 27 στη Χίο, 49 στη Σάμο και 23 στο Αγαθονήσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.