ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Μανιαδάκης για Novartis: «Ψευδομάρτυρες Σαράφης και Κελέση»

Ν.Μανιαδάκης για Novartis: «Ψευδομάρτυρες Σαράφης και Κελέση»

«Ψευδομάρτυρες» χαρακτήρισε τους «Σαράφη» και «Κελέση» ο Νίκος Μανιαδάκης προσθέτοντας ότι πρέπει να αξιολογηθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να εντάσσονται στο καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων.

Ο Νίκος Μανιαδάκης σημείωσε ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς έχει βάλει στο αρχείο επτά από τις υποθέσεις για τις οποίες έγιναν καταγγελίες και πρόσθεσε: «εμένα με εμφάνισαν να είμαι παντρεμένος με επιχειρηματία ενώ ο “Σαράφης” κατέθεσε ότι άκουσε πως χρηματίστηκα ενώ υπήρξα σύμβουλος Λοβέρδου ενώ δέκα άνθρωποι έχουν καταθέσει ότι δεν ήμουν ποτέ σύμβουλος του κ. Λοβέρδου».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι μάρτυρες έχουν λοιδωρήσει δεκάδες ανθρώπους χωρίς κάτι συγκεκριμένο. «Περνάει έτσι ένα μήνυμα ότι μπορείς να μπεις σε καθεστώς προστασίας, να λες ό,τι θες και να περνάει ατιμώρητο» πρόσθεσε ο κ. Μανιαδάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Μανιαδάκης, αναρωτήθηκε, επίσης για το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων λέγοντας ότι για να ισχύει η νομοθεσία «προϋποθέτει ότι για να τύχει κανείς αυτής της προστασίας θα πρέπει να έχει ενταχθεί με δύο προϋποθέσεις: να μην έχει εμπλακεί με την υπόθεση και να λέει την αλήθεια. Για τους συγκεκριμένους μάρτυρες θα πρέπει να αξιολογηθεί από τις αρχές αν πληρούν τις προϋποθέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.