Μεγάλο κύκλωμα που εισήγαγε ποτά «βόμβες» – Έχουν κατασχεθεί 20 τόνοι οινοπνεύματος

Μεγάλο κύκλωμα που εισήγαγε ποτά «βόμβες» – Έχουν κατασχεθεί 20 τόνοι οινοπνεύματος

Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγε αλκοόλ βρίσκεται η Οικονομική Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί 20 τόνοι με ποτά «βόμβες».

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που εισήγαγε παράνομα αλκοόλ αμφιβόλου ποιότητας από την Βουλγαρία και το διέθετε σε ποτοποιίες για την παρασκευή οινοπνευματωδών ποτών. Η επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε χθες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 15 άτομα Έλληνες και Βούλγαροι, έχουν γίνει έρευνες σε Πάτρα και Αθήνα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι από την έφοδο που πραγματοποίησαν οι αρχές σε μια αποθήκη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 20 τόνοι οινοπνεύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες να ψάχνουν την υπόθεση τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έφθασε μια πληροφορία που έδινε λεπτομέρειες για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος που απλωνόταν σε Βουλγαρία, Πάτρα και Αθήνα. Έτσι αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία έκαναν χθες παράλληλες επιχειρήσεις σε Αχαία και Αθήνα και πέρασαν χειροπέδες στα μέλη του κυκλώματος. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναμένεται να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών έτσι ώστε να εντοπιστούν και άλλοι συνεργοί της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Εισαγγελία όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.