ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φυλακές Δομοκού: Αλλοδαπός βαρυποινίτης παρίστανε τον θρήσκο για να περάσει κινητό μέσα σε εικόνα της Παναγίας

Φυλακές Δομοκού: Αλλοδαπός βαρυποινίτης παρίστανε τον θρήσκο για να περάσει κινητό μέσα σε εικόνα της Παναγίας

Τα ιερά και τα όσια προσπάθησε να εκμεταλλευτεί για δικό του όφελος, ένας αλλοδαπός βαρυποινίτης.

Η εφευρετικότητα όμως, του Γεωργιανού κρατούμενου δεν ξεπέρασε τις ικανότητες και την τεχνολογία των φυλάκων στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού που τον έπιασαν στην προσπάθειά του να περάσει μέσα ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος μετήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Δομοκό από τον Κορυδαλλό και μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά του, είχε και μία εικόνα της Παναγίας που ισχυρίστηκε ότι την είχε φτιάξει μόνος του και ότι ήταν το φυλαχτό του.

Ίσως να μη γνώριζε όμως ότι στον Δομοκό υπάρχει ειδικό μηχάνημα που ανιχνεύει κινητές συσκευές και όταν πέρασε από εκεί φυσικά εντοπίστηκε. Η προσπάθειά του ήταν ωστόσο εξαιρετική, καθώς είχε φτιάξει ειδική κρύπτη όπου το κινητό είχε κρυφτεί απόλυτα και χωρίς εξωτερικά να φαίνεται κάτι παράταιρο.

Το κινητό κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του κινήθηκαν οι σχετικές ποινικές διαδικασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γεωργιανός σημειώνουμε τέλος ότι εκτίει ποινές που φτάνουν τα 25 χρόνια για ληστείες, κλοπές και συναφή αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.