ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στο νοσοκομείο ο διαιτητής που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα – Δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους

Στο νοσοκομείο ο διαιτητής που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα – Δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Το βράδυ της Παρασκευή δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον διαιτητή Λουίτζι Λαμόνικα, από τον οποίο οι πράσινοι είχαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Επίθεση δέχτηκαν κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο οι διαιτητές της Euroleague (ήταν στο ίδιο ταξί και ο Νίκος Πιτσίλκας, παρατηρητής διαιτησίας) και του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, ενώ τραυματίστηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κουκουλοφόροι έσπασαν με σφυρί το τζάμι του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι διαιτητές κι ενώ είχαν φύγει από το γήπεδο και κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο τους, όντας στο ύψος του «Υγεία».

Ο Ιταλός διαιτητής διακομίστηκε με τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο τις πρώτες πρωϊνές ώρες με συνοδεία αστυνομίας, ενώ το ίδιο έγινε και σήμερα το πρωί για να μεταβεί στο αεροδρόμιο και να αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού Μιχάλης Γεωργαντής και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Euroleague, Θάλεια Μήτση, ενώ ο Ιταλός έδωσε κατάθεση και στην αστυνομία και στην αθλητική βία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.