ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Ληστής ηλικίας μόλις… 14 χρονών!

Ρόδος: Ληστής ηλικίας μόλις… 14 χρονών!

Η αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα ληστών στη Ρόδο, μέλος στον οποία ήταν ένα αγοράκι μόλις 14 ετών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν κάνει πέντε διαρρήξεις στη Ρόδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «άγουρος» κακοποιός προσήχθη μαζί με τους άλλους τρεις ηλικίας 18, 26 και 37 χρόνων που, από τις 8 ως τις 12 Φεβρουαρίου, παραβίαζαν ιδιωτικούς χώρους στις περιοχές Κολύμπια και Κάλαθος και άρπαζαν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Μάλιστα, στις 5 Φεβρουαρίου παραβίασαν την κατοικία μιας ηλικιωμένης στην πόλη της Ρόδου και την χτύπησαν για να αρπάξουν τις οικονομίες της. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε σημείο που υπέδειξαν οι δράστες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.