ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εκκενώθηκε κατάληψη – άντρο ναρκωτικών στα Εξάρχεια: 4 συλλήψεις αλλοδαπών και συγκλονιστικά ευρήματα (φώτο)

Εκκενώθηκε κατάληψη – άντρο ναρκωτικών στα Εξάρχεια: 4 συλλήψεις αλλοδαπών και συγκλονιστικά ευρήματα (φώτο)

(upd 17:00) Τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών έκανε η αστυνομία, στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε υπό κατάληψη κτήριο στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Τοσίτσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εντός του κτηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, χειροβομβίδες, κανπνογόνα και άλλα αντικείμενα.

Ειδικότερα:

  • 8 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης (147) γραμμαρίων,
  • 3 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης,
  • 6 δισκία “έκσταση”,
  • ηλεκτρονική και αναλογική ζυγαριά,
  • χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης,
  • 2 χειροβομβίδες-καπνογόνα,
  • πλαστικές ρέπλικες πιστολιού και τυφεκίου,
  • σπαθί και μαχαίρι,
  • 9 κινητά τηλέφωνα,
  • 4 διαβατήρια και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,
  • άδεια οδήγησης και τραπεζική κάρτα,
  • 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και
  • 2 κάρτες μνήμης και usb

Επιπλέον στο υπόγειο του κτηρίου βρέθηκε Ι.Χ. δίκυκλο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.

Εντός του κτηρίου βρέθηκαν και συνελήφθησαν 4 άτομα, τρεις 3 αλλοδαποί και ένας ημεδαπός. Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο παλαιότερα ήταν το Παλλάδιο Ωδείο

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μετά το πέρας των ερευνών το κτήριο παραδόθηκε στον κάτοχό του.

Αρχικό κείμενο

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια νέας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη, στη συμβολή των οδών Ζαϊμη και Τοσίτσα, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, που εντοπίστηκαν στο κτίριο έχουν απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι αμέσως μετά την αστυνομική επιχείρηση το κτίριο σφραγίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.