ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λαμόνικα και Μόγκουλκοτς: Περιγράφουν καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκαν από κουκουλοφόρους

Λαμόνικα και Μόγκουλκοτς: Περιγράφουν καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκαν από κουκουλοφόρους

Οι δυο διαιτητές του ΟΑΚΑ είδαν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να σπάνε το τζάμι του ταξί (την ώρα που τρισκόταν στο ύψος του νοσοκομείο Υγεία) στο οποίο επέβαιναν με σφυρί.

Ο Λουίτζι Λαμόνικα χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και δήλωσε στη Gazzetta dello Sport πως: «Οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Εγώ είμαι καλά και χτύπησα στο πηγούνι και το χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω το επόμενο παιχνίδι».

Όσον αφορά τον Τούρκο ρέφερι, Έμιν Μόγκουλκοτς φιλοξενήθηκε στην Tivibuspor και είπε πως οι άγνωστοι χτύπησαν το αριστερό πίσω παράθυρο αρκετές φορές και κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι και κάποια κομμάτια από το γυαλί, χτύπησαν τον Λουίτζι Λαμόνικα στο πρόσωπο.

«Δεν υπήρχαν πινακίδες στη μηχανή αυτών που μας επιτέθηκαν. Φορούσαν μάσκες στο πρόσωπο, οπότε δεν μπορούσαμε να τους δούμε.»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε το περιστατικό με επίσημη ανακοίνωση της και έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της. Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.