ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα! (βίντεο)

Νέες εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα! (βίντεο)

Νέες εικόνες που σοκάρουν από το τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα. Εκεί όπου ένας 40χρονος οδηγός Corvette παρέσυρε και παράτησε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Στο νέο βίντεο η μηχανή του νεαρού φαίνεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο και ο ίδιος κείτεται στο κράσπεδο.

Βίντεο: Φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα

Ο 40χρονος οδηγός στην κατάθεσή του φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετά το τροχαίο δυστύχημα εξαφανίστηκε από το σημείο με το αυτοκίνητο ενός φίλου του. «Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε», φέρεται να ανέφερε.

Ο οδηγός της Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανωμοτί κατάθεσή του στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η υπόθεση οδηγείται στην τακτική δικαιοσύνη και η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει ο 40χρονος θα προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά, υπήρξε σύγχυση με την ταυτότητα του 40χρονου οδηγού, καθώς το όνομα του ιδιοκτήτη της Corvette παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας υπάρχει συνωνυμία και συνεπωνυμία). Ωστόσο, έγινε ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία και ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.