ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο (upd)

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Μόνη της προσήλθε στην τροχαία η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο (upd)

(upd 13:44) Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε την Δευτέρα η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Νάσου Καρανίκα στη Γλυφάδα.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε, ενημερώθηκε ότι θα δώσει κατάθεση στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας που διεξάγει εισαγγελέας και αποχώρησε, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν και τι είπε στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος επιχειρηματίας εγκατέλειψε το όχημά του μετά το τροχαίο, μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε και εγκατέλειψε το σημείο.

Επιπλέον, οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε.

Αρχικό κείμενο

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο στην Γλυφάδα.

Ο 40χρονος αμέσως μετά το τροχαίο μπήκε στο αμάξι φίλου του που ακολουθούσε – προφανώς μαζί με την συνοδηγό – και εξαφανίστηκαν.

Η συνοδηγός θα κληθεί για κατάθεση.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και όχι της προανακριτικής. Αυτό σημαίνει πως ο εισαγγελέας είναι αυτός που θα αποφασίσει από εδώ και πέρα αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη η αν θα προφυλακιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι επίσης και που θα αποφασίσει αν ο φίλος του θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία, και αν το αδίκημα θα χαρακτηριστεί ως κακούργημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.