Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε αποθήκη

Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε αποθήκη

Νεκρός μέσα σε μια αποθήκη που διέμενε στον Άγιο Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων, εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 55χρονος από την Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άνδρα βρήκε νεκρό, άνθρωπος του κοντινού του περιβάλλοντος και ειδοποίησε την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας φέρει κάποια αίματα στο πρόσωπο, τα οποία εξετάζονται αν προέρχονται από θανάσιμη πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Για αυτό από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε το χώρο και στο σημείο έσπευσε το εγκληματολογικό και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήδη σημειώσαμε προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι έχει συμβεί ή τι προκάλεσε το θάνατο του 55χρονου για αυτό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.