Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της Corvette – «Δεν έκανε κόντρες – Μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε»

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της Corvette – «Δεν έκανε κόντρες – Μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε»

Παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της Τροχαία η συνοδηγός της μοιραίας Corvette που τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής, Νάσο Καρανίκα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η συνοδηγός μετά το τροχαίο δυστύχημα είχε εξαφανιστεί, ενώ ο οδηγός του μεγάλου κυβισμού ΙΧ εμφανίστηκε στις Αρχές το περασμένο Σάββατο, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε σοκ και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιβιβάστηκε σε όχημα άλλου φίλου του και έφυγε από το σημείο.

Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Έτσι, λίγες μέρες μετά το φρικτό τροχαίο και το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου μοτοσυκλετιστή και η συνοδηγός εμφανίστηκε στην Τροχαία, ενώ σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο στην Γλυφάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», είπε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.