ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βασίλης Ντούμας: «Καλά έκανε και τράβηξε όπλο ο αστυνομικός – Έσωσε την ζωή του»

Βασίλης Ντούμας: «Καλά έκανε και τράβηξε όπλο ο αστυνομικός – Έσωσε την ζωή του»

«Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά καλύτερα να μην τον δείτε – Είναι μαύρος στο ξύλο» σχολίασε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κληθείς να τοποθετηθεί για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό που τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ, καθώς -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- ήταν αμυνόμενος, αφού δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, που επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο, υποστήριξε ακόμη ότι «απολύτως σωστά έβγαλε το όπλο του» καθώς «το θέαμα του συναδέλφου παρέπεμπε σε κατακρεουργημένο άνθρωπο».

Απαντώντας σε αρκετά δημοσιεύματα που καταγράφουν πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός βρέθηκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ προκειμένου να προβεί σε σύλληψη μικροπωλητή και εμποδίστηκε από φοιτητές, ο κ. Ντούμας απάντησε: «Αυτά τα λένε οι αντιεξουσιαστές και όσοι υιοθετούν τις απόψεις τους».

Σημείωσε ακόμη ότι ο τραυματίας είναι 22χρόνων, νέος, και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή του, για την οποία έχει γίνει αρκετός λόγος, αποδεικνύεται πως ήταν ικανοποιητική, αφού και τη ζωή του έσωσε και χρήση του όπλου του δεν έκανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τη σειρά ερωτημάτων σχετικά με το περιστατικό που έθεσε στην κυβέρνηση, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο Βασίλης Ντούμας έκανε λόγο για «γκάφες Ραγκούση» σχολιάζοντας ειρωνικά πως του έχουν αποστείλει ιδιαίτερη πρόσκληση να παραβρεθεί στο μνημόσυνο των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που σκοτώθηκαν στου Ρέντη για να καταλάβει τι θα πει «ανατριχίλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.