Κρήτη: 40χρονος υπό την απειλή μαχαιριού κρατούσε όμηρο την 65χρονη μητέρα του – Απειλούσε να τη σκοτώσει

Κρήτη: 40χρονος υπό την απειλή μαχαιριού κρατούσε όμηρο την 65χρονη μητέρα του – Απειλούσε να τη σκοτώσει

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης καθώς ένας 40χρονος κρατούσε παρά τη θέλησή της την 65χρονη μητέρα του και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Από τις 3:30 τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι της οικογένειας βρίσκονταν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού, οι πυροσβέστες κρατούσαν το ειδικό πανί, προκειμένου να πιάσουν τη γυναίκα σε περίπτωση πτώσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, οι πολύωρες διαπραγματεύσεις έδωσαν καρπούς και πριν από λίγο ο 40χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, παραδόθηκε και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.