ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές δέχθηκε ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου – Η μία τον βρήκε στη καρδιά

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές δέχθηκε ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου – Η μία τον βρήκε στη καρδιά

Συνολικά 13 μαχαιριές δέχθηκε ο άτυχος 45χρονος ιδιοκτήτης ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα αδέρφια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μαχαιριές βρήκε τον 45χρονο στην καρδιά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Την ιατροδικαστική εξέταση έκανε ο Φώτης Χατζηνικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής ιατροδικαστικής στο ΑΠΘ και όπως προέκυψε από αυτήν ο θάνατος προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο.

Συνολικά για την δολοφονική επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερις άνθρωποι -όλα αδέρφια- αλλά έχουν συλληφθεί τα τρία εξ αυτών.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα, και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες, ηλικίας 37 ετών.

Ο 20χρονος παραδέχτηκε ότι κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το θύμα ενώ ο 32χρονος είπε ότι εργαζόταν περίπου δύο μήνες στο συγκεκριμένο ψητοπωλείο υποστηρίζοντας ότι ο εργοδότης του μιλούσε προσβλητικά. Τα αδέρφια είπαν, επίσης, ότι πριν το έγκλημα είχαν ανταλλάξει μηνύματα με το θύμα τους από τα οποία λένε ότι είχαν διαφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσερχόμενος το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες απάντησε «ήταν ατύχημα» στην ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί το κάνατε;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.