Ομάδα αστυνομικών στο Βόλο ανέκρινε νεαρό για… αποξηραμένες ακαθαρσίες! – Τις… μπέρδεψαν με χασίς (φώτο)

Ομάδα αστυνομικών στο Βόλο ανέκρινε νεαρό για… αποξηραμένες ακαθαρσίες! – Τις… μπέρδεψαν με χασίς (φώτο)

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό περιγράφει ένας νεαρός κάτοικος του Βόλου, ο οποίος βρέθηκε να πρέπει να απολογηθεί, για κόπρανο ζώου που βρέθηκε πίσω του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας την τοποθεσία Πεζούλια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ξαφνικά σταμάτησαν σε απόσταση 3 μέτρων από αυτόν 4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι περισσότεροι αστυνομικοί ασχολήθηκαν με μία παρέα που καθόταν κοντά του, όμως ένας τον πλησίασε και άρχισε να τον ρωτάει τι δουλειά κάνεις και αν έχει σχέση με παράνομες ουσίες.

Ο νεαρός εξήγησε ότι έχει μαγαζί με ηχητικά και στήνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, ενώ έδωσε και την ταυτότητά του.

Ακολούθησε σωματικός έλεγχος χωρίς ευρήματα ενώ ένας από τους αστυνομικούς άρχισε να σκαλίζει με ένα ξύλο τα χόρτα πίσω από τον ύποπτο.

Όπως περιγράφεται, «εκεί κρυβόταν το εύρημα του: Ένα μικρό σκατό, το οποίο σήκωσε από το έδαφος με το κατάλληλο σκεύος, δηλαδή ένα καπάκι μπύρας. Αμέσως μετά, φώναξε τον συνάδελφό του για να συσκεφθούν.»

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

– Ρε συ, τέτοιο δεν είναι αυτό;

– Ναι ρε, τέτοιο είναι, μαύρο αποξηραμένο.

Η απάντηση του νεαρού αφού το κοίταξε ήταν έντονα συναφής με την φύση του υλικού:

«Δεν ξέρω τι σκατά είναι αυτό, αλλά δικό μου δεν είναι.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από σύσκεψη 15 λεπτών μεταξύ των αστυνομικών, κατέληξαν πως δεν επρόκειτο για μικροποσότητα χασίς αλλά για αποξηραμένο κόπρανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.