51 τραυματίες αστυνομικοί από τα επεισόδια σε Λέσβο-Χίο: 0ι δύο σοβαρά

51 τραυματίες αστυνομικοί από τα επεισόδια σε Λέσβο-Χίο: 0ι δύο σοβαρά

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στην περιοχή Διαβολόρεμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 43 αστυνομικοί – οι δυο εξ αυτών σοβαρά – ενώ αναφορές υπάρχουν και για τραυματιίες κατοίκους.

Νωρίτερα, μεγάλη πορεία πολιτών και φορέων ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα, σημεία εισόδου προς την επιταγμένη έκταση του Καβακλή, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά στο δρόμο μετά από τις συνεχείς ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και δακρυγόνων που εκτόξευσαν άνδρες των ΜΑΤ.

Tρεις είναι οι εστίες της φωτιάς με την Πυροσβεστική να έχει επικεντρωθεί στην πρώτη που είναι και η μεγαλύτερη εστία.

Επεισόδια στη Χίο ξέσπασαν περίπου στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή Καρφάς, όταν κάτοικοι του νησιού μετά από πορεία κατευθύνθηκαν προς ένα από τα δυο ξενοδοχεία, όπου έχουν καταλύσει οι άνδρες των ΜΑΤ.

Προκάλεσαν ζημίες στο ξενοδοχείο ενώ επιτεθήκαν σε άνδρες που δεν ήταν εν υπηρεσία, μάλιστα υπήρξαν και 8 τραυματισμοί αστυνομικών. Συνολικά έγιναν εννέα προσαγωγές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.