ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Οσοι πυροβολούν, πετούν δυναμίτες & κτυπούν αστυνομικούς θα τιμωρηθούν»

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Οσοι πυροβολούν, πετούν δυναμίτες & κτυπούν αστυνομικούς θα τιμωρηθούν»

Ρουκέτες στο Βροντάδο Χίου, καραμπίνες στην Λέσβο και δυναμίτες και στα δύο νησιά χρησιμοποιήθηκαν εναντίον 25 τουλάχιστον διμοιριών των ΜΑΤ προκειμένου να αντιμετωπιστεί από τους κατοίκους η απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά, σε αποστολή προστασίας της ανέγερσης νέων «δομών φιλοξενίας» των παράνομων μεταναστών.

Επιπλέον οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αγροτικό όχημα εμβόλισε με μεγάλη σφοδρότητα λεωφορείο των ΜΑΤ στο οποίο επέβαιναν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ σε 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις άγνωστοι πυροβόλησαν με καραμπίνες εναντίον αστυνομικών.

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πηγές υποστήριζαν ότι «είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ομάδες πολιτών να ενθαρρύνονται και να παρασύρονται σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών από ορισμένους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν συμμετάσχει πολλές φορές σε συζητήσεις για θέματα διαχείρισης προσφυγικού».

Και προειδοποιούν ότι «Uα ερευνηθούν διεξοδικά και θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους κτυπούν αστυνομικούς» (σ.σ.: μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσουν από την ΑΣΟΕΕ πριν φτάσουν στα ακριτικά νησιά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται απλοί αστυνομικοί να στραφούν κατά των αξιωματικών τους για προβληματική διαχείριση των συμβάντων που οδήγησαν στον τραυματισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.