ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε σε βίντεο-ντοκουμέντο πως αλλοδαποί εισβάλουν στην Ελλάδα

Δείτε σε βίντεο-ντοκουμέντο πως αλλοδαποί εισβάλουν στην Ελλάδα

Ένα ακόμα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει παράτυπους μετανάστες να προσπαθούν να εισβάλλουν στα σύνορα της Ελλάδας, συγκεκριμένα προσπαθούν να μπουν στην χώρα μας μέσω της Αδριανούπολης της Τουρκίας.

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook το μεσημέρι της Παρασκευής (28/2) λίγες δηλαδή ώρες μετά από την απόφαση της γειτονικής μας χώρας να επιτρέψει στους αλλοδαπούς να περάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε πράξη τελικά τα όσα έλεγε για το μεταναστευτικό: άνοιξε δηλαδή τα σύνορα για τους παράτυπους μετανάστες, εκατοντάδες ήταν αυτοί οι οποίο έσπευσαν να αφήσουν πίσω τους την Τουρκία και να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Ευρώπη.

O Ερντογάν με αυτή του την ανακοίνωση διαλύει τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον περιορισμό των ροών και όλα αυτά ενώ 33 άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας σκοτώθηκαν στον αεροπορικό βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν εναντίον τους συριακές κυβερνητικές δυνάμεις χθες στην επαρχία Ιντλίμπ.

Καμπανάκι από την ΕΕ για Τουρκία: Αναμένουμε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για το μεταναστευτικό

Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για τις μεταναστευτικές ροές ζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση από την Τουρκία επισημαίνοντας πως η γειτονική μας χώρα «δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αλλαγή στην πολιτική της για τους πρόσφυγες».

«Αναμένουμε η Άγκυρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε για τον έλεγχο της ροής των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τουρκία έχει δεσμευθεί να τερματίσει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς την ΕΕ και να διασφαλίσει βελτιωμένες συνθήκες υποδοχής για τους πρόσφυγες στην Τουρκία, με αντάλλαγμα υποστήριξη από την Ένωση» τόνισε η Κομισιόν όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Πίτερ Στάνο σε συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.