ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

48χρονη αυτοκτόνησε στην Πεντέλη – Έπασχε από ανίατη ασθένεια (upd)

48χρονη αυτοκτόνησε στην Πεντέλη – Έπασχε από ανίατη ασθένεια (upd)

(upd 11:37) Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με την 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη στο 4ο χιλιόμετρο ανάμεσα σε Πεντέλη και Νέα Μάκρη.

Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό κάτι που δείχνει πως η γυναίκα αποφάσισε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της, καθώς αυτοπυρπολήθηκε.

Η 48χρονη γυναίκα έπασχε από ανίατη αρρώστια και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ άφησε σημείωμα στην οικογένειά της, από την οποία ζητάει συγγνώμη για αυτή της την κίνηση.

Αρχικό κείμενο

Μια 48χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο 4ο χιλιόμετρο Πεντέλης – Νέας Μάκρης από την πυροσβεστική.

Η εξαφάνιση της 48χρονης είχε δηλωθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής την βρήκαν στο 4ο χιλιόμετρο Πεντέλης – Νέας Μάκρης, ενώ φέρει εγκαύματα στο σώμα της.Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.