Περίπου 500 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Περίπου 500 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα τον Φεβρουάριο

500 άτομα περίπου συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα τον περασμένο Φεβρουάριο στην Δυτική Ελλάδα, ενώ οι υπηρεσίες των τεσσάρων αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξιχνίασαν 216 υποθέσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, ένα άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τρεις για ληστείες, δύο για εμπορία ανθρώπων, 110 για κλοπές και διαρρήξεις, 27 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 76 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις και εντάλματα, 16 για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 142 για παράνομη είσοδο στην χώρα, πέντε για απάτες και πλαστογραφίες, 84 για διάφορα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος κ.α.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν 17 υποθέσεις ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας, δύο ληστείες, 113 κλοπές και διαρρήξεις, 21 υποθέσεις ναρκωτικών, πέντε υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας, μία υπόθεση αρχαιοκαπηλίας κ.α. Ακόμη οι αστυνομικοί εξάρθρωσαν δύο σπείρες που έκαναν ληστείες και κλοπές. Επίσης βρήκαν πέντε κιλά χασίς, 185 δενδρύλλια κάνναβης, 85 κιλά κλεμμένου σιδηρού κ.α., ενώ εντοπίστηκαν 38 κλεμμένα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.