ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο Παγκράτι

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο Παγκράτι

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ της Κυριακής σε εταιρία κούριερ στο Παγκράτι, Αστυδάμαντος 71 και Ευφρονίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Η έκρηξη έγινε σε ισόγειο χώρο και είχε υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια). Κλήθηκε η πυροσβεστική αλλά δεν υπήρξε φωτιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα ήταν μέσα σε δέμα.

H εταιρεία είναι αυτή που την 1η Νοεμβρίου 2010 είχαν συλληφθεί δύο μέλη της«Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιά» όταν είχαν επιχειρήσει να στείλουν δύο δεματα βόμβες.

Η  σύλληψη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στους «Πυρήνε», Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου, τον Νοέμβριο του 2010, έγινε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στα χέρια υπαλλήλου  της  εταιρείας ταχυμεταφορών. Ενα από τα παγιδευμένα με εκρηκτικά πακέτα, επρόκειτο να σταλεί στο Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Τα άλλα δέματα είχαν ως παραλήπτες, την πρεσβεία του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Μεξικού.  Συνολικά εκείνη την ημέρα είχε σχεδιαστεί να σταλούν 14  δέματα- βόμβες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι  σε βάρος υπαλλήλου της συγκεκριμένης εταιρίας κούριερ είχαν εκτοξευθεί απειλές ενώ της είχε σταλεί και σφαίρα σε μια επιστολή. Επικριτικά σχόλια για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους της εταιρείας κούριερ περιείχε και η επόμενη προκήρυξη της “Συνωμοσίας”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.